Оригінальна страва, яка поєднує ніжний смак кальмара з ароматною начинкою. Ця страва ідеальний варіант для святкового столу або романтичної вечері. Ми пропонуємо приготувати цю страву простим способом з доступних інгредієнтів.
Інгредієнти:
- Кальмар – 2 шт
- Шампіньйони – 120 г
- Цибуля – 1 шт
- Молоко – 100 мл
- Сир – 50 г
- Оливкова олія – 1 ст. л
- Кріп – 1 пучок
- Часник – 2 зубчики
- Сіль – на свій смак
- Кунжут – для прикраси
Приготування:
Кальмари заливаємо окропом, очищуємо та варимо не більше 3 хвилин. Дрібно нарізаємо цибулю, гриби та смажимо на оливковій олії. Додаємо тертий сир, молоко, спеції. Варимо до загущення. Начиняємо тушки кальмарів і смажимо на сковороді до золотистої скоринки. Посипаємо кунжутом.