На вигляд навіть незрозуміло, що ці баклажани заповнені начинкою. Спосіб приготування незвичайний та цікавий, тому що в основному всі використовують для заповнення половинки баклажанів. Покажу, як легко і просто заповнити кружечки баклажана. Ця страва відмінно підходить на сніданок, для перекусу або як закуска.
Інгредієнти:
Приготування:
Баклажани нарізаємо на не дуже тонкі кружальця (14 шт.). У мене баклажани середнього розміру.
За допомогою чайної ложки вирізаємо у баклажанів м’якуш і отримуємо кільця.
М’якуш від одного баклажану дрібно нарізаємо і відправляємо в миску.
Помідор та шинку нарізаємо невеликими кубиками, сир дрібно натираємо. Замість шинки можна використовувати будь-які ковбасні вироби чи готове м’ясо.
Додаємо яйце, сіль та мелений перець.
Перемішуємо і готова начинка.
Кільця баклажана викладаємо в гарячу олію (2 ст. л.) у сковороду. Буде 2 партії.
Викладаємо на кільця начинку, сковороду закриваємо кришкою і готуємо на слабкому вогні близько 5 хвилин.
Потім перевертаємо і смажимо ще 3 хвилини. Сторони повинні добре зарум’янитися. Готуємо 2 партію з додаванням олії.
Фаршировані баклажани перекладаємо на тарілку та подаємо на стіл. Вони відмінно підійдуть на сніданок, для перекусу і як закуска. Вони незвичайні, соковиті, ніжні та дуже смачні.
Смачного!!!
Українська співачка Ауріка Ротару прокоментувала плани своєї сестри, легендарної артистки Софії Ротару, щодо можливого повернення…
Українська співачка MamaRika відверто поділилася своїм складним досвідом зловживання алкоголем та його впливом на її…
Буженина з індички — це чудова альтернатива традиційній свинині. Вона виходить ніжною, ароматною та корисною.…
Цей легкий десерт з кефіру та желатину — чудовий вибір для тих, хто шукає прості…
Молочний чай з корицею — це ароматний і зігрівальний напій, ідеальний для прохолодних вечорів. Поєднання…
Христина Горняк, колишня дружина відомого українського ведучого Володимира Остапчука, поділилася несподіваними думками та роздумами про…