Пропоную приготувати фаршировану форель з ароматним сиром та солодкою грушею. Любителям екзотичних страв цей рецепт сподобається. Страва стане головною окрасою вашого святкового столу.
Готується дуже просто і з приготуванням справиться практично кожен. Приготуйте за нашим рецептом фаршировану рибку та порадуйте гостей чудовою святковою стравою.
Інгредієнти:
Приготування:
Для початку форель очищаємо від кісток, хребта та видаляємо зябра, намагаючись не пошкодити шкіру. Великими часточками ріжемо болгарський перець, грушу та великими шматочками нарізаємо сир. Усередину рибки кладемо шматочок вершкового масла, сир, болгарський перець та шматочки груші. Зверху кладемо пару гілочок ароматного кропу, до смаку солимо і перчимо. Начинку акуратно загортаємо та викладаємо рибу швом вниз на пергамент. Форель поливаємо олією і відправляємо в розігріту до 180 градусів духовку на 17 хвилин. Готову рибку викладаємо на тарілку, прикрашаємо томатами чері та улюбленою зеленню.
Запечену форель можна подати з рисовим або картопляним гарніром – впевнена вам сподобається. Смачого!
Українська співачка Ауріка Ротару прокоментувала плани своєї сестри, легендарної артистки Софії Ротару, щодо можливого повернення…
Українська співачка MamaRika відверто поділилася своїм складним досвідом зловживання алкоголем та його впливом на її…
Буженина з індички — це чудова альтернатива традиційній свинині. Вона виходить ніжною, ароматною та корисною.…
Цей легкий десерт з кефіру та желатину — чудовий вибір для тих, хто шукає прості…
Молочний чай з корицею — це ароматний і зігрівальний напій, ідеальний для прохолодних вечорів. Поєднання…
Христина Горняк, колишня дружина відомого українського ведучого Володимира Остапчука, поділилася несподіваними думками та роздумами про…