Пропоную приготувати фаршировану форель з ароматним сиром та солодкою грушею. Любителям екзотичних страв цей рецепт сподобається. Страва стане головною окрасою вашого святкового столу.
Готується дуже просто і з приготуванням справиться практично кожен. Приготуйте за нашим рецептом фаршировану рибку та порадуйте гостей чудовою святковою стравою.
Інгредієнти:
Приготування:
Для початку форель очищаємо від кісток, хребта та видаляємо зябра, намагаючись не пошкодити шкіру. Великими часточками ріжемо болгарський перець, грушу та великими шматочками нарізаємо сир. Усередину рибки кладемо шматочок вершкового масла, сир, болгарський перець та шматочки груші. Зверху кладемо пару гілочок ароматного кропу, до смаку солимо і перчимо. Начинку акуратно загортаємо та викладаємо рибу швом вниз на пергамент. Форель поливаємо олією і відправляємо в розігріту до 180 градусів духовку на 17 хвилин. Готову рибку викладаємо на тарілку, прикрашаємо томатами чері та улюбленою зеленню.
Запечену форель можна подати з рисовим або картопляним гарніром – впевнена вам сподобається. Смачого!
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…
Російський гуморист Максим Галкін відвідав Український музей у Нью-Йорку та поділився враженнями з підписниками в…