Нове

Фахітос по-мексиканськи з яловичиною

Фахітос готується дуже просто і з доступних інгредієнтів. Поєднання соковитої яловичини, просоченої ароматами болгарського перцю, цибулі та зіри робить цю страву нереально смачною. Приготуйте за нашим рецептом і ви поринете в незабутньо смачний світ мексиканської кухні.

Інгредієнти:

  • Яловичина – 350-400 г
  • Цибуля червона – 1 шт
  • Болгарський перець – 1 шт
  • Лайм – невеликий шматочок
  • Зіра – 2 щіпки
  • Стручкова квасоля – 150 г
  • Текіла – 75 мл
  • Рослинна олія
  • Лимон – 2 часточки
  • Сіль за смаком
  • Перець – за смаком

Приготування:

Невеликими часточками нарізаємо томати, півкільцями ріжемо цибулю, соломкою шаткуємо болгарський перець. Яловичину нарізаємо кубиками, солимо і додаємо пару щіпок зіри. М’ясо поливаємо соком лайма, збризкуємо олією, перемішуємо і залишаємо на 5 хвилин маринуватися.

Мариновану яловичину відправляємо на розігріту сковороду, додавши олію. М’ясо до смаку перчимо і обсмажуємо 5 хвилин, періодично помішуючи. У сковороду відправляємо стручкову квасолю, цибулю, обсмажуємо 5 хвилин. Додаємо до м’яса та квасолі томати, болгарський перець. Вміст сковороди перемішуємо та смажимо ще 15 хвилин до готовності м’яса. Наприкінці наливаємо в сковороду чарку текіли, підпалюємо (створюємо ефект фламбе).

Готову страву подаємо до столу з часточками лимона та лайма. Готуйте з нами та радуйте смачною їжею себе та своїх близьких. Смачного!

Нове

Популярне