Булочки виходять дуже м’які, ніжні, ароматні та дуже смачні! Приготування не потребує багато часу.
Інгредієнти:
Приготування:
У глибоку миску вливаємо воду, молоко, додаємо дріжджі, яйце і добре змішуємо до однорідності.
Потім всипаємо борошно і відразу ж руками замішуємо тісто. Накриваємо тісто рушником та залишаємо на 30 хвилин.
Перекладаємо тісто на стіл, поділяємо на дві частини, потім поділяємо на 10 частин.
Беремо по одній частині і розкочуємо на столі. Змащуємо розтопленим м’яким вершковим маслом.
Далі зверху накриваємо другою розкоченою частиною, знову змащуємо розтопленим маслом і робимо так зі всіма частинами тіста.
На останній посипаємо трохи борошна і розкочуємо качалкою. Потім згортаємо в рулетик і нарізаємо на шматочки.
Змащуємо деко вершковим маслом (моє деко діаметром 26 сантиметрів) і викладаємо булочки. Накриваємо рушником та залишаємо ще на 30 хвилин.
Потім змащуємо булочки збитим яйцем, зверху посипаємо цукром.
Випікаємо 30 хвилин у розігрітій до 180 градусів духовці.
Смачного!
Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…