Це печиво настільки ніжне, що немов тане в роті! Незвичайне, розсипчасте та дуже смачне. Готується легко, швидко і без проблем. Вся моя сім’я була у захваті! Ділюсь рецептом.
Інгредієнти:
Приготування:
У тарілку вбиваємо яйце, додаємо сіль, ванільний цукор, цукровий пісок і все добре перемішуємо.
Додаємо кукурудзяний крохмаль і знову добре перемішуємо. Наливаємо олію і перемішуємо.
Викладаємо йогурт без смаку та перемішуємо.
Просіюємо розпушувач і перемішуємо. Просіюємо борошно і замішуємо тісто.
Відриваємо невеликі шматочки тіста і скочуємо в тонкі джгути. Беремо по одному джгуту, згортаємо навпіл.
Розрізаємо навпіл, щоб не були довгими.
Обвалюємо в цукровому піску і викладаємо на лист з пергаментним папером. Випікаємо 15 хвилин при 180 градусах.
Занурюємо з двох сторін у розтоплений темний шоколад.
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…
Російський гуморист Максим Галкін відвідав Український музей у Нью-Йорку та поділився враженнями з підписниками в…