Це печиво настільки ніжне, що немов тане в роті! Незвичайне, розсипчасте та дуже смачне. Готується легко, швидко і без проблем. Вся моя сім’я була у захваті! Ділюсь рецептом.
Інгредієнти:
- Яйце куряче – 1 штука
- Сіль – щіпка
- Ванільний цукор – 8 г
- Цукровий пісок – 60 г
- Рослинна олія – 50 мілілітрів
- Кукурудзяний крохмаль – 2 столові ложки
- Класичний йогурт – 2 столові ложки
- Розпушувач – 1/2 чайної ложки
- Борошно пшеничне – 250 г
- Темний шоколад
Приготування:
У тарілку вбиваємо яйце, додаємо сіль, ванільний цукор, цукровий пісок і все добре перемішуємо.
Додаємо кукурудзяний крохмаль і знову добре перемішуємо. Наливаємо олію і перемішуємо.
Викладаємо йогурт без смаку та перемішуємо.
Просіюємо розпушувач і перемішуємо. Просіюємо борошно і замішуємо тісто.
Відриваємо невеликі шматочки тіста і скочуємо в тонкі джгути. Беремо по одному джгуту, згортаємо навпіл.
Розрізаємо навпіл, щоб не були довгими.
Обвалюємо в цукровому піску і викладаємо на лист з пергаментним папером. Випікаємо 15 хвилин при 180 градусах.
Занурюємо з двох сторін у розтоплений темний шоколад.