Сьогодні ділюся рецептом кексу з сиру. У кексі вдало поєднуються сирне тісто, джем, родзинки та курага. Кекс готується легко і виходить гарний, ніжний та смачний!
Інгредієнти:
Приготування:
У тарілку для змішування додаю сир висипаю ванільний цукор сіль та звичайний цукор. Розбиваю яйце і виливаю олію. Всі продукти повинні бути кімнатної температури
Пробиваю блендером до отримання однорідної маси. Висипаю розпушувач та частину борошна.
Спочатку перемішую вінчиком, потім висипаю залишки борошна та замішую руками м’яке тісто. Розкочую тісто в пласт.
Товщина пласта приблизно 3 мм. Намагаюся надати йому прямокутної форми.
Змащую поверхню пласта джемом. Висипаю заздалегідь промиті і підсушені на паперовому рушнику родзинки.
Завертаю тісто у валик. Щоб тісто не почало розмокати, треба діяти швидше
Защипую край тіста.
Переношу валик на дошку, щоб при розрізі не пошкодити килимок для розкочування тіста.
Розрізаю валик на дві частини. Обидві частини переплітаю між собою, намагаючись залишити розрізи вгорі. Акуратно перекладаю тісто у форму.
Також можна викласти тісто на лист, на пергаментний папір і випікати без форми.
Випікаю за 180 градусів. Час випікання приблизно 40-45 хвилин.
Смачного!
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…
Російський гуморист Максим Галкін відвідав Український музей у Нью-Йорку та поділився враженнями з підписниками в…