Пропоную приготувати дуже смачні кабачки у клярі.
Інгредієнти:
Для кляру:
Для соусу:
Приготування:
Кабачки промиємо і наріжемо на платівки. Вони не повинні бути надто товсті.
Перекладаємо кабачки в чашу та присипаємо їх сіллю. Перетріть трохи їх один з одним, щоб сіль була на кожній скибочці. Відставляємо їх убік, хай дадуть сік.
На дрібній тертці натріть сир.
З’єднаємо яйця, сметану, сіль та паприку. Додамо суміш французьких трав. Добре перемішаємо вилкою.
Тепер додаємо сир та ще раз перемішуємо.
З кабачків зливаємо сік.
Опускаємо кожну пластинку спочатку в муку з двох сторін, а потім в кляр. У кляр зручно занурювати кабачки використовуючи вилку, так і чисті руки і в сковороду зручно їх перекладати.
На розпечену сковороду додаємо олію і обсмажуємо кабачки до золотистої скоринки з двох сторін (близько 3-4 хвилин з кожного боку).
Поки кабачки смажаться, приготуємо соус. Візьмемо сметану, додамо часник та зелень кропу, добре перемішаємо.
Смачний шницель із кабачків готовий!
Смачного!
Українська співачка Ауріка Ротару прокоментувала плани своєї сестри, легендарної артистки Софії Ротару, щодо можливого повернення…
Українська співачка MamaRika відверто поділилася своїм складним досвідом зловживання алкоголем та його впливом на її…
Буженина з індички — це чудова альтернатива традиційній свинині. Вона виходить ніжною, ароматною та корисною.…
Цей легкий десерт з кефіру та желатину — чудовий вибір для тих, хто шукає прості…
Молочний чай з корицею — це ароматний і зігрівальний напій, ідеальний для прохолодних вечорів. Поєднання…
Христина Горняк, колишня дружина відомого українського ведучого Володимира Остапчука, поділилася несподіваними думками та роздумами про…