Пропоную приготувати дуже смачні кабачки у клярі.
Інгредієнти:
Для кляру:
Для соусу:
Приготування:
Кабачки промиємо і наріжемо на платівки. Вони не повинні бути надто товсті.
Перекладаємо кабачки в чашу та присипаємо їх сіллю. Перетріть трохи їх один з одним, щоб сіль була на кожній скибочці. Відставляємо їх убік, хай дадуть сік.
На дрібній тертці натріть сир.
З’єднаємо яйця, сметану, сіль та паприку. Додамо суміш французьких трав. Добре перемішаємо вилкою.
Тепер додаємо сир та ще раз перемішуємо.
З кабачків зливаємо сік.
Опускаємо кожну пластинку спочатку в муку з двох сторін, а потім в кляр. У кляр зручно занурювати кабачки використовуючи вилку, так і чисті руки і в сковороду зручно їх перекладати.
На розпечену сковороду додаємо олію і обсмажуємо кабачки до золотистої скоринки з двох сторін (близько 3-4 хвилин з кожного боку).
Поки кабачки смажаться, приготуємо соус. Візьмемо сметану, додамо часник та зелень кропу, добре перемішаємо.
Смачний шницель із кабачків готовий!
Смачного!
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…
Російський гуморист Максим Галкін відвідав Український музей у Нью-Йорку та поділився враженнями з підписниками в…