Рецепти

Дуже смачний шніцель із кабачків, з часником та сиром

Пропоную приготувати дуже смачні кабачки у клярі.

Інгредієнти:

  • Кабачки загальною вагою 400 г (боковинки я не обсмажувала)
  • Сіль 1/2 чайної ложки

Для кляру:

  • Яйця С0 2 шт. (С1 беріть 3 шт.)
  • Сіль щіпка
  • Сметана 2 ст.л.
  • Паприка 1/3 ч. л.
  • Французькі трави 1/2 ч. л.
  • Сир 100 г

Для соусу:

  • Сметана 2 ст.л.
  • Часник 1 зубчик
  • Невеликий пучок кропу

Приготування:

Кабачки промиємо і наріжемо на платівки. Вони не повинні бути надто товсті.

Перекладаємо кабачки в чашу та присипаємо їх сіллю. Перетріть трохи їх один з одним, щоб сіль була на кожній скибочці. Відставляємо їх убік, хай дадуть сік.

На дрібній тертці натріть сир.

З’єднаємо яйця, сметану, сіль та паприку. Додамо суміш французьких трав. Добре перемішаємо вилкою.

Тепер додаємо сир та ще раз перемішуємо.

З кабачків зливаємо сік.

Опускаємо кожну пластинку спочатку в муку з двох сторін, а потім в кляр. У кляр зручно занурювати кабачки використовуючи вилку, так і чисті руки і в сковороду зручно їх перекладати.

На розпечену сковороду додаємо олію і обсмажуємо кабачки до золотистої скоринки з двох сторін (близько 3-4 хвилин з кожного боку).

Поки кабачки смажаться, приготуємо соус. Візьмемо сметану, додамо часник та зелень кропу, добре перемішаємо.

Смачний шницель із кабачків готовий!

Смачного!

Останні новини

“Мама” Вєрки Сердючки Білоконь поділилась кадрами з чоловіком

Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…

Анна Трінчер заспівала на концерті разом з ветераном війни

Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…

Смачний лінивий оселедець під шубою

Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…

Смачні домашні іриски

Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…

Смачне та легке суфле з гарбуза

Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…

Максим Галкін поділився знімками в українському музеї

Російський гуморист Максим Галкін відвідав Український музей у Нью-Йорку та поділився враженнями з підписниками в…