Обов’язково спробуйте – Вам сподобається!
Інгредієнти:
Начинка
Приготувати:
У миску насипаємо цукор, сіль, вливаємо олії та молока. Насипаємо дріжджі та добре все змішуємо.
Насипаємо борошна та замішуємо тісто. Покриваємо кришкою та залишаємо підніматися в об’ємі.
Відварену картоплю розминаємо. Вливаємо молоко, продовжуємо м’яти товкачем.
Всипаємо тертий на дрібненькій тертці сир і змішуємо. Насипаємо сіль і змішуємо.
Ділимо начинку на три частини.
Тісто теж поділяємо на три частини. Формуємо з тіста коржики та викладаємо начинку.
Защипуємо всі краї і придавлюємо в коржик. Викладаємо на лист з пергаментом. Накриваємо пакетом та залишаємо на 15 хв.
Змащуємо коржики збитим жовтком з одного боку і робимо пальцями поглиблення.
Випікаємо 25 хвилин при 180 градусах.
Смачного!
Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…