Обов’язково спробуйте – Вам сподобається!
Інгредієнти:
- Цукор – 1 ст.л
- Сіль
- Рослинна олія – 2 ст.л
- Молоко – 350 мл
- Дріжджі – 1 ст.л
- Борошно – 350 г
Начинка
- Картопля – 4 шт
- Молоко – 80 мл
- Сир – 150 г
- Сіль за смаком
- Жовток – для змащування
Приготувати:
У миску насипаємо цукор, сіль, вливаємо олії та молока. Насипаємо дріжджі та добре все змішуємо.
Насипаємо борошна та замішуємо тісто. Покриваємо кришкою та залишаємо підніматися в об’ємі.
Відварену картоплю розминаємо. Вливаємо молоко, продовжуємо м’яти товкачем.
Всипаємо тертий на дрібненькій тертці сир і змішуємо. Насипаємо сіль і змішуємо.
Ділимо начинку на три частини.
Тісто теж поділяємо на три частини. Формуємо з тіста коржики та викладаємо начинку.
Защипуємо всі краї і придавлюємо в коржик. Викладаємо на лист з пергаментом. Накриваємо пакетом та залишаємо на 15 хв.
Змащуємо коржики збитим жовтком з одного боку і робимо пальцями поглиблення.
Випікаємо 25 хвилин при 180 градусах.
Смачного!