Якщо у вас немає часу або ви не любите возитися з тістом на кухні або у вас це не дуже добре виходить, завжди можна купити готове. Головне – вибрати правильне тісто для штруделя.
Інгредієнти:
Приготування:
50 г горіхів обсмажити на сухій сковороді. 4 яблука нарізаємо на шматочки і додаємо до горіхів.
Додаємо шматочок вершкового масла, 4 чайні ложки цукру і перемішуємо.
Додаємо 50 г родзинок і смажимо буквально 3-4 хвилини, яблука не повинні стати м’якими.
І наприкінці смаження додаємо чайну ложку кориці та перемішуємо.
Беремо 250 г тіста і розбираємо його на дуже тоненькі аркуші.
Кожен шар (3 листи) потрібно змастити розтопленим маслом. Посипаємо 2 столовими ложками панірувальних сухарів, вони вберуть сік і не дадуть тісту розмокнути.
Викладаємо яблучну начинку та згортаємо в рулет.
Перекладаємо рулет на папір для випічки, змащуємо вершковим маслом і посипаємо зверху трохи панірувальними сухарями. Відправляємо в попередньо розігріту духовку до 180 ° С на 15-17 хвилин.
З цієї кількості інгредієнтів виходить 3 рулети.
Як тільки випічка буде рум’яною, виймаємо із духовки.
Даємо йому трохи охолонути і акуратно перекладаємо. Посипаємо цукровою пудрою і можна кликати всіх на чай.
Смачного!
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…
Російський гуморист Максим Галкін відвідав Український музей у Нью-Йорку та поділився враженнями з підписниками в…