Сьогодні хочу показати найлегший варіант курячих тюфтель, у вершково-грибному соусі. Приготувати їх може будь-яка господиня, оскільки це зовсім не складно.
Інгредієнти:
Приготування:
Почнемо із приготування соусу.
Дрібно нарізаємо цибулю. Потім обсмажуємо цибулю на вершковому маслі до м’якого стану.
Як тільки цибуля стане м’якою, додаємо дрібно нарізані гриби і обсмажуємо ще 3-4 хвилини.
Після чого додаємо вершки будь-якої процентності.
Все добре перемішуємо. Збільшуємо вогонь і випаровуємо рідину. Потрібно постійно помішувати.
Далі соус треба посолити, поперчити, додати часник і додаємо м’ясний бульйон.
Накриваємо кришкою і випаровуємо соус до густини.
Приготуємо тефтелі.
У курячий фарш додаємо дрібно нарізану цибулю. Потім м’якуш хліба, сіль, спеції, яйце. Вимішуємо фарш до однорідної маси.
Ліпимо тефтелі і складаємо їх у соус.
При цьому треба тефтелі обов’язково поливати соусом. Накриваємо кришкою і тушкуємо протягом 20 хвилин.
Як тільки тефтелі будуть готові, подаємо на стіл. Для гарніру я приготувала булгур крупу. Зверху посипаємо зеленню.
Смачного!
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…
Російський гуморист Максим Галкін відвідав Український музей у Нью-Йорку та поділився враженнями з підписниками в…