Сьогодні хочу показати найлегший варіант курячих тюфтель, у вершково-грибному соусі. Приготувати їх може будь-яка господиня, оскільки це зовсім не складно.
Інгредієнти:
Приготування:
Почнемо із приготування соусу.
Дрібно нарізаємо цибулю. Потім обсмажуємо цибулю на вершковому маслі до м’якого стану.
Як тільки цибуля стане м’якою, додаємо дрібно нарізані гриби і обсмажуємо ще 3-4 хвилини.
Після чого додаємо вершки будь-якої процентності.
Все добре перемішуємо. Збільшуємо вогонь і випаровуємо рідину. Потрібно постійно помішувати.
Далі соус треба посолити, поперчити, додати часник і додаємо м’ясний бульйон.
Накриваємо кришкою і випаровуємо соус до густини.
Приготуємо тефтелі.
У курячий фарш додаємо дрібно нарізану цибулю. Потім м’якуш хліба, сіль, спеції, яйце. Вимішуємо фарш до однорідної маси.
Ліпимо тефтелі і складаємо їх у соус.
При цьому треба тефтелі обов’язково поливати соусом. Накриваємо кришкою і тушкуємо протягом 20 хвилин.
Як тільки тефтелі будуть готові, подаємо на стіл. Для гарніру я приготувала булгур крупу. Зверху посипаємо зеленню.
Смачного!
Українська співачка Ауріка Ротару прокоментувала плани своєї сестри, легендарної артистки Софії Ротару, щодо можливого повернення…
Українська співачка MamaRika відверто поділилася своїм складним досвідом зловживання алкоголем та його впливом на її…
Буженина з індички — це чудова альтернатива традиційній свинині. Вона виходить ніжною, ароматною та корисною.…
Цей легкий десерт з кефіру та желатину — чудовий вибір для тих, хто шукає прості…
Молочний чай з корицею — це ароматний і зігрівальний напій, ідеальний для прохолодних вечорів. Поєднання…
Христина Горняк, колишня дружина відомого українського ведучого Володимира Остапчука, поділилася несподіваними думками та роздумами про…