Нове

Дуже смачні та ніжні тюфтельки з курячого фаршу у вершково-грибному соусі

Сьогодні хочу показати найлегший варіант курячих тюфтель, у вершково-грибному соусі. Приготувати їх може будь-яка господиня, оскільки це зовсім не складно.

Інгредієнти:

  • Фарш курячий – 600 г
  • Цибуля – 200 г
  • Яйце – 1 шт
  • Хлібний м’якуш – 100 г
  • Спеції за бажанням
  • Цибуля – 200 г
  • Олія слив – 50 г
  • Вершки – 150 мл
  • Гриби – 100 г
  • Бульйон м’ясний – 200 мл
  • Спеції до смаку

Приготування:

Почнемо із приготування соусу.

Дрібно нарізаємо цибулю. Потім обсмажуємо цибулю на вершковому маслі до м’якого стану.

Як тільки цибуля стане м’якою, додаємо дрібно нарізані гриби і обсмажуємо ще 3-4 хвилини.

Після чого додаємо вершки будь-якої процентності.

Все добре перемішуємо. Збільшуємо вогонь і випаровуємо рідину. Потрібно постійно помішувати.

Далі соус треба посолити, поперчити, додати часник і додаємо м’ясний бульйон.

Накриваємо кришкою і випаровуємо соус до густини.

Приготуємо тефтелі.

У курячий фарш додаємо дрібно нарізану цибулю. Потім м’якуш хліба, сіль, спеції, яйце. Вимішуємо фарш до однорідної маси.

Ліпимо тефтелі і складаємо їх у соус.

При цьому треба тефтелі обов’язково поливати соусом. Накриваємо кришкою і тушкуємо протягом 20 хвилин.

Як тільки тефтелі будуть готові, подаємо на стіл. Для гарніру я приготувала булгур крупу. Зверху посипаємо зеленню.

Смачного!

Нове

Популярне