Рибні другі страви готуються дуже просто та швидко, якщо для цього використовувати готові стейки. Шматочки можна швидко обсмажити на сковороді або швидко запекти в духовці з різними травами та спеціями. Рибу в духовці можна готувати відкритою, під овочевою, сирною чи вершковою шубою, у фользі чи пергаменті. Варіантів приготування безліч. Сьогодні буде дуже смачна червона риба у духовці. Потрібно мінімум продуктів та мінімум часу на приготування.
Інгредієнти:
Приготування:
Для приготування підходить будь-яка червона та морська біла риба. Для прискорення процесу краще використовувати готові стейки (заморожені чи охолоджені). У мене заморожені стейки форелі, які заздалегідь розморозили у холодильнику (5-6 годин). Стейки промиваємо, посипаємо з усіх боків сіллю та сумішшю перців. Спеції можна брати будь-які на смак.
На шматки фольги розміщуємо підготовлену рибу, завертаємо в фольгу. Перекладаємо форель у фользі у форму і зверху додаємо по гілці свіжого кропу. Кріп можна замінити на чебрець, розмарин або петрушку. Червону рибу ніколи перед приготуванням не поливаємо соком лимонним, інакше вона втратить свій красивий колір.
Вершкове масло ділимо на 3 частини та розрізаємо на невеликі шматочки. Розміщуємо олію на всій поверхні риби. Ставимо форель у духовку, попередньо розігріту до 200 градусів і запікаємо 10 хвилин. Масло відразу почне танути, просочувати рибу вершковим смаком.
Через 10 хвилин червона риба повністю приготується та покриється гарним кольором. Аромат у неї чудовий.
Готову запечену форель прямо у фользі перекладаємо на тарілки, доповнюємо улюбленим гарніром, соусом і одразу подаємо на стіл. Перед тим, як її почати їсти, поливаємо лимонним соком. Кріп та вершкове масло дають приємний смак. Риба виходить соковитою, ароматною та неймовірно смачною.
Смачного!!!
Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…