Такі ковбаски можна приготувати з різного м’яса. Година роботи, і ковбаски у вас на столі.
Інгредієнти:
Приготування:
Нарізаємо дрібно: м’ясо, сало, цибулю і часник. Потрібно дуже дрібно нарізати їх ножем. Блендером або м’ясорубкою так не вийде.
Всі нарізані інгредієнти перекладаємо в окрему ємність, де буде зручно замішувати, як тісто.
Солимо, перчимо і вимішуємо ручками, як тісто, хвилин 15, тоді ковбаска виходить дуже смачною.
Тепер, готове «м’ясне тісто» ділимо на 4 рівні частини. Беремо одну з частин, кладемо в фольгу, звертаємо в ковбаску, перетискаючи самою фольгою і після звертаємо цю ковбаску в фольгу, а боки загортаємо як у цукерки. З тієї норми, що вказана в інгредієнтах, виходить 4 великих ковбаски.
Розігріваємо духовку на 200 С. Деко застеляємо фольгою, кладемо наші ковбаски, заливаємо їх водою до середини і відправляємо в духовку на 30 хвилин.
Після акуратно прибираємо фольгу – і можна подавати!
Смачного!
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…
Російський гуморист Максим Галкін відвідав Український музей у Нью-Йорку та поділився враженнями з підписниками в…