Такі ковбаски можна приготувати з різного м’яса. Година роботи, і ковбаски у вас на столі.
Інгредієнти:
- Свиняча лопатка 600 г;
- Сало 300 г;
- Цибуля 1 шт;
- Часник 3-4 зубчики;
- Сіль перець.
Приготування:
Нарізаємо дрібно: м’ясо, сало, цибулю і часник. Потрібно дуже дрібно нарізати їх ножем. Блендером або м’ясорубкою так не вийде.
Всі нарізані інгредієнти перекладаємо в окрему ємність, де буде зручно замішувати, як тісто.
Солимо, перчимо і вимішуємо ручками, як тісто, хвилин 15, тоді ковбаска виходить дуже смачною.
Тепер, готове «м’ясне тісто» ділимо на 4 рівні частини. Беремо одну з частин, кладемо в фольгу, звертаємо в ковбаску, перетискаючи самою фольгою і після звертаємо цю ковбаску в фольгу, а боки загортаємо як у цукерки. З тієї норми, що вказана в інгредієнтах, виходить 4 великих ковбаски.
Розігріваємо духовку на 200 С. Деко застеляємо фольгою, кладемо наші ковбаски, заливаємо їх водою до середини і відправляємо в духовку на 30 хвилин.
Після акуратно прибираємо фольгу – і можна подавати!
Смачного!