Для таких зразів начинку готувати не потрібно. Жодних обсмажень і в принципі якихось зайвих дій не буде.
Найскладніше – приготувати фарш для котлет.
Інгредієнти:
Приготування:
Отже, потрібно підготувати фарш для котлет. Рецепт вибирайте будь-який, який вам більше подобається. Головне, щоб котлети не розвалилися у процесі приготування.
Я готую так: фарш (яловичина чи яловичина/свинина), білі сухарі (або хліб) та трохи сметани. Сіль, перець, спеції – за смаком.
Все ретельно вимішуємо, щоб фарш був еластичний.
Потім формуємо з нього коржики і загортаємо в кожен з них маленьку кульку моцарели. Або просто розріжте на кілька частин велику моцарелу.
Тепер формуємо зразки будь-якої форми.
Далі викладаємо їх у форму для запікання або на деко, змащене олією.
Відправляємо в заздалегідь розігріту до 180 градусів духовку на 25-30 хвилин (залежно від розміру зраз).
Подаємо зрази гарячими. Моцарела встигне розплавитися і приємно тягтиметься.
Це смачно – спробуйте! Смачного!
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…
Російський гуморист Максим Галкін відвідав Український музей у Нью-Йорку та поділився враженнями з підписниками в…