Для таких зразів начинку готувати не потрібно. Жодних обсмажень і в принципі якихось зайвих дій не буде.
Найскладніше – приготувати фарш для котлет.
Інгредієнти:
Приготування:
Отже, потрібно підготувати фарш для котлет. Рецепт вибирайте будь-який, який вам більше подобається. Головне, щоб котлети не розвалилися у процесі приготування.
Я готую так: фарш (яловичина чи яловичина/свинина), білі сухарі (або хліб) та трохи сметани. Сіль, перець, спеції – за смаком.
Все ретельно вимішуємо, щоб фарш був еластичний.
Потім формуємо з нього коржики і загортаємо в кожен з них маленьку кульку моцарели. Або просто розріжте на кілька частин велику моцарелу.
Тепер формуємо зразки будь-якої форми.
Далі викладаємо їх у форму для запікання або на деко, змащене олією.
Відправляємо в заздалегідь розігріту до 180 градусів духовку на 25-30 хвилин (залежно від розміру зраз).
Подаємо зрази гарячими. Моцарела встигне розплавитися і приємно тягтиметься.
Це смачно – спробуйте! Смачного!
Українська співачка Ауріка Ротару прокоментувала плани своєї сестри, легендарної артистки Софії Ротару, щодо можливого повернення…
Українська співачка MamaRika відверто поділилася своїм складним досвідом зловживання алкоголем та його впливом на її…
Буженина з індички — це чудова альтернатива традиційній свинині. Вона виходить ніжною, ароматною та корисною.…
Цей легкий десерт з кефіру та желатину — чудовий вибір для тих, хто шукає прості…
Молочний чай з корицею — це ароматний і зігрівальний напій, ідеальний для прохолодних вечорів. Поєднання…
Христина Горняк, колишня дружина відомого українського ведучого Володимира Остапчука, поділилася несподіваними думками та роздумами про…