Для таких зразів начинку готувати не потрібно. Жодних обсмажень і в принципі якихось зайвих дій не буде.
Найскладніше – приготувати фарш для котлет.
Інгредієнти:
- 200 г фаршу (яловичина або яловичина + свинина)
- 2 ст. л. білих сухарів
- 1 ст. л. сметани
- сіль, перець, спеції – за смаком
- 4 кульки міні-моцарели (за кількістю зразок)
- рослинна олія для обсмажування
Приготування:
Отже, потрібно підготувати фарш для котлет. Рецепт вибирайте будь-який, який вам більше подобається. Головне, щоб котлети не розвалилися у процесі приготування.
Я готую так: фарш (яловичина чи яловичина/свинина), білі сухарі (або хліб) та трохи сметани. Сіль, перець, спеції – за смаком.
Все ретельно вимішуємо, щоб фарш був еластичний.
Потім формуємо з нього коржики і загортаємо в кожен з них маленьку кульку моцарели. Або просто розріжте на кілька частин велику моцарелу.
Тепер формуємо зразки будь-якої форми.
Далі викладаємо їх у форму для запікання або на деко, змащене олією.
Відправляємо в заздалегідь розігріту до 180 градусів духовку на 25-30 хвилин (залежно від розміру зраз).
Подаємо зрази гарячими. Моцарела встигне розплавитися і приємно тягтиметься.
Це смачно – спробуйте! Смачного!