Люблю рибу, але часто не подобаються страви із неї, бо там бувають кісточки. Але знайшла рецептик, кісток немає, возитися з рибою не потрібно. Треба лише все підготувати та відправити в духовку. Декілька хвилин і смачна рибка на столі. Це навіть замінює рибний пиріг. Мої дуже люблять цю страву. Смачна та корисна вечеря за кілька хвилин.
Інгредієнти:
Приготування:
Рибу чистимо, миємо, прибираємо плавці, великі кістки.
Цибулину мию, чищу, нарізаю на дрібні кубики.
Рибу, цибулю поміщаю в блендер і перемелюю до однорідного стану. Можете використовувати м’ясорубку.
Додаємо все для суміші в миску та перемішуємо.
У миску розбиваємо яйця, ретельно збиваємо. Додаємо молоко, рисове борошно, спеції, солимо, перчимо і все знову ретельно перемішуємо.
Додаємо до суміші перемелену рибу з цибулею. Знову все перемішуємо.
Зелень рубаємо дрібно, сир натираємо на великій тертці. Відправляємо до рибної суміші. Знову все перемішуємо.
Форму змащуємо олією, викладаємо рибну суміш. Вирівнюємо красиво. Ставимо в заздалегідь розігріту духову шафу до 180 градусів. Випікаємо до готовності. Зазвичай, як зверху з’являється рум’яна скоринка – все готове.
Кладемо все у форму і відправляємо в духовку
Як все готово, нарізаємо на шматочки, розкладаємо по тарілках. Цього разу я додала оливки та зелень. Можна додати будь-що, будь-які овочі, салати, гарніри.
Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…