Люблю рибу, але часто не подобаються страви із неї, бо там бувають кісточки. Але знайшла рецептик, кісток немає, возитися з рибою не потрібно. Треба лише все підготувати та відправити в духовку. Декілька хвилин і смачна рибка на столі. Це навіть замінює рибний пиріг. Мої дуже люблять цю страву. Смачна та корисна вечеря за кілька хвилин.
Інгредієнти:
Приготування:
Рибу чистимо, миємо, прибираємо плавці, великі кістки.
Цибулину мию, чищу, нарізаю на дрібні кубики.
Рибу, цибулю поміщаю в блендер і перемелюю до однорідного стану. Можете використовувати м’ясорубку.
Додаємо все для суміші в миску та перемішуємо.
У миску розбиваємо яйця, ретельно збиваємо. Додаємо молоко, рисове борошно, спеції, солимо, перчимо і все знову ретельно перемішуємо.
Додаємо до суміші перемелену рибу з цибулею. Знову все перемішуємо.
Зелень рубаємо дрібно, сир натираємо на великій тертці. Відправляємо до рибної суміші. Знову все перемішуємо.
Форму змащуємо олією, викладаємо рибну суміш. Вирівнюємо красиво. Ставимо в заздалегідь розігріту духову шафу до 180 градусів. Випікаємо до готовності. Зазвичай, як зверху з’являється рум’яна скоринка – все готове.
Кладемо все у форму і відправляємо в духовку
Як все готово, нарізаємо на шматочки, розкладаємо по тарілках. Цього разу я додала оливки та зелень. Можна додати будь-що, будь-які овочі, салати, гарніри.
Українська співачка Ауріка Ротару прокоментувала плани своєї сестри, легендарної артистки Софії Ротару, щодо можливого повернення…
Українська співачка MamaRika відверто поділилася своїм складним досвідом зловживання алкоголем та його впливом на її…
Буженина з індички — це чудова альтернатива традиційній свинині. Вона виходить ніжною, ароматною та корисною.…
Цей легкий десерт з кефіру та желатину — чудовий вибір для тих, хто шукає прості…
Молочний чай з корицею — це ароматний і зігрівальний напій, ідеальний для прохолодних вечорів. Поєднання…
Христина Горняк, колишня дружина відомого українського ведучого Володимира Остапчука, поділилася несподіваними думками та роздумами про…