Багато хто плутає його з Наполеоном, але це зовсім не так. Ви не повірите, але на смак він як пломбір з дитинства!
Подрібнюємо підморожене масло на тертці і змішуємо його з іншими інгредієнтами. Гарненько перемішуємо масу.
Гріємо сковорідку і кладемо на неї нашу крихту. Нагріваємо її до появи апетитного карамельного кольору.
Кладемо розбиті яйця, цукор і крохмаль в ємність. Ретельно перемішуємо до отримання однорідної маси.
Вводимо в суміш сметану і знову перемішуємо.
Робимо водну баню і ставимо на неї каструлю. Після нагріву додаємо вершкове масло і залишаємо остигати.
На тарілку укладаємо тонкий шар крихти, слідом за ним крем. І так повторюємо, поки не використаємо всі інгредієнти.
Після цього відправляємо торт в холодильник на 3-4 години.
Загалом, виходить близько 2.5 кг смачного десерту. Ідеально для дружної сім’ї!
Смачного!
Також читайте: ПОВІТРЯНІ БУЛОЧКИ З ЯБЛУКАМИ І КОРИЦЕЮ. АРОМАТ НА ВЕСЬ БУДИНОК!
Сподобалася стаття, ставте лайк і підписуйтесь на нашу групу у фейсбук. Попереду вас чекає багато цікавої і корисної інформації для краси і здоров’я.
Христина Горняк, колишня дружина відомого українського ведучого Володимира Остапчука, поділилася несподіваними думками та роздумами про…
Український співак MELOVIN заінтригував своїх шанувальників несподіваним зізнанням, яке викликало чимало питань та припущень. 21…
Грушевий торт з лимонним кремом — це ідеальний десерт для поціновувачів ніжної текстури та легких…
Пряне імбирне печиво — це чудовий варіант для зимових свят, наповнений ароматами спецій і солодкого…
Плов — це смачна та ситна страва, яка вразить своєю ароматністю і збалансованим смаком. Завдяки…
Українська акторка Наталка Денисенко відверто висловилася щодо тих колег, які зрадили Україну під час війни,…