Багато хто плутає його з Наполеоном, але це зовсім не так. Ви не повірите, але на смак він як пломбір з дитинства!
Подрібнюємо підморожене масло на тертці і змішуємо його з іншими інгредієнтами. Гарненько перемішуємо масу.
Гріємо сковорідку і кладемо на неї нашу крихту. Нагріваємо її до появи апетитного карамельного кольору.
Кладемо розбиті яйця, цукор і крохмаль в ємність. Ретельно перемішуємо до отримання однорідної маси.
Вводимо в суміш сметану і знову перемішуємо.
Робимо водну баню і ставимо на неї каструлю. Після нагріву додаємо вершкове масло і залишаємо остигати.
На тарілку укладаємо тонкий шар крихти, слідом за ним крем. І так повторюємо, поки не використаємо всі інгредієнти.
Після цього відправляємо торт в холодильник на 3-4 години.
Загалом, виходить близько 2.5 кг смачного десерту. Ідеально для дружної сім’ї!
Смачного!
Також читайте: ПОВІТРЯНІ БУЛОЧКИ З ЯБЛУКАМИ І КОРИЦЕЮ. АРОМАТ НА ВЕСЬ БУДИНОК!
Сподобалася стаття, ставте лайк і підписуйтесь на нашу групу у фейсбук. Попереду вас чекає багато цікавої і корисної інформації для краси і здоров’я.
Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…