Давайте з вами запечемо рибу дорадо у листі пекінської капусти. Пекінська капуста, на мій погляд, найкраще поєднується з цією рибкою, а доповнить цю пишність смаків незвичайний до риби інгредієнт.
Наш рецепт готується дуже просто, правда доведеться трохи заморочитися з філіровкою риби. Приготувавши дорадо за нашим рецептом ви розкриєте нові смакові відчуття та отримаєте масу задоволення від цієї апетитної страви.
Інгредієнти:
Приготування:
Рибу очищаємо від нутрощів, відрізаємо голову, зрізаємо хребет, плавники і видаляємо кісточки. Рибку на смак солимо, перчимо і викладаємо зверху стрічки бекону. З листа пекінської капусти зрізаємо нижню товсту частину. На лист викладаємо рибу з беконом та акуратно все загортаємо в рулетик. Деко, покрите пергаментом посипаємо чебрецем, зверху кладемо апетитні рулетики. Рулетики теж посипаємо ароматним чебрецем і відправляємо все в розігріту до 180 градусів духовку на 15 хвилин. Рулетики з беконом та рибкою красиво викладаємо на тарілку, прикрашаємо гілочкою чебрецю і подаємо до столу.
Така страва вам точно сподобається, обов’язково приготуйте її і порадуйте себе та близьких смачною вечерею. Смачного!
Українська співачка Ауріка Ротару прокоментувала плани своєї сестри, легендарної артистки Софії Ротару, щодо можливого повернення…
Українська співачка MamaRika відверто поділилася своїм складним досвідом зловживання алкоголем та його впливом на її…
Буженина з індички — це чудова альтернатива традиційній свинині. Вона виходить ніжною, ароматною та корисною.…
Цей легкий десерт з кефіру та желатину — чудовий вибір для тих, хто шукає прості…
Молочний чай з корицею — це ароматний і зігрівальний напій, ідеальний для прохолодних вечорів. Поєднання…
Христина Горняк, колишня дружина відомого українського ведучого Володимира Остапчука, поділилася несподіваними думками та роздумами про…