Давайте з вами запечемо рибу дорадо у листі пекінської капусти. Пекінська капуста, на мій погляд, найкраще поєднується з цією рибкою, а доповнить цю пишність смаків незвичайний до риби інгредієнт.
Наш рецепт готується дуже просто, правда доведеться трохи заморочитися з філіровкою риби. Приготувавши дорадо за нашим рецептом ви розкриєте нові смакові відчуття та отримаєте масу задоволення від цієї апетитної страви.
Інгредієнти:
Приготування:
Рибу очищаємо від нутрощів, відрізаємо голову, зрізаємо хребет, плавники і видаляємо кісточки. Рибку на смак солимо, перчимо і викладаємо зверху стрічки бекону. З листа пекінської капусти зрізаємо нижню товсту частину. На лист викладаємо рибу з беконом та акуратно все загортаємо в рулетик. Деко, покрите пергаментом посипаємо чебрецем, зверху кладемо апетитні рулетики. Рулетики теж посипаємо ароматним чебрецем і відправляємо все в розігріту до 180 градусів духовку на 15 хвилин. Рулетики з беконом та рибкою красиво викладаємо на тарілку, прикрашаємо гілочкою чебрецю і подаємо до столу.
Така страва вам точно сподобається, обов’язково приготуйте її і порадуйте себе та близьких смачною вечерею. Смачного!
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…
Російський гуморист Максим Галкін відвідав Український музей у Нью-Йорку та поділився враженнями з підписниками в…