Нове

Дорадо з беконом та капустою

Давайте з вами запечемо рибу дорадо у листі пекінської капусти. Пекінська капуста, на мій погляд, найкраще поєднується з цією рибкою, а доповнить цю пишність смаків незвичайний до риби інгредієнт.

Наш рецепт готується дуже просто, правда доведеться трохи заморочитися з філіровкою риби. Приготувавши дорадо за нашим рецептом ви розкриєте нові смакові відчуття та отримаєте масу задоволення від цієї апетитної страви.

Інгредієнти:

  • Риба Дорадо – 1 шт
  • Бекон – 2 стрічки
  • Пекінська капуста – 2 листи
  • Чебрець
  • Сіль
  • Перець

Приготування:

Рибу очищаємо від нутрощів, відрізаємо голову, зрізаємо хребет, плавники і видаляємо кісточки. Рибку на смак солимо, перчимо і викладаємо зверху стрічки бекону. З листа пекінської капусти зрізаємо нижню товсту частину. На лист викладаємо рибу з беконом та акуратно все загортаємо в рулетик. Деко, покрите пергаментом посипаємо чебрецем, зверху кладемо апетитні рулетики. Рулетики теж посипаємо ароматним чебрецем і відправляємо все в розігріту до 180 градусів духовку на 15 хвилин. Рулетики з беконом та рибкою красиво викладаємо на тарілку, прикрашаємо гілочкою чебрецю і подаємо до столу.

Така страва вам точно сподобається, обов’язково приготуйте її і порадуйте себе та близьких смачною вечерею. Смачного!

Нове

Популярне