Сьогодні я готую печиво, яке чомусь в магазині коштує досить дорого, та й чесно кажучи, знайти його досить складно. А насправді печиво дуже бюджетне, просте, смачне і його багато. Це печиво з абсолютно простих інгредієнтів і їх зовсім небагато. Діти дуже люблять таке печиво, перевірено.
Інгредієнти:
Приготування:
Ось і всі інгредієнти, ну погодьтеся це вже радує.
Відокремлюємо жовтки від білків. Білки збиваємо з 80 г цукру до стійких піків (5-7 хв.). Білки не повинні впасти, якщо ви переверне миску.
Жовтки також окремо збиваємо з 80 г цукру. Збиваємо 5-7 хвилин до збільшення маси.
До збитих жовтків додаємо дрібку солі і половину білків. Акуратно лопаткою перемішуємо.
Просіваємо борошно 200 г. Для початку просіваємо половину і перемішуємо також акуратно лопаткою.
Додаємо білки, що залишилися. Перемішуємо.
Тепер просіюємо залишки борошна і акуратно перемішуємо ще раз. Довго тісто на бісквітне печиво не перемішуємо, щоб яйця не осіли.
Тісто я переклала в кондитерський мішок з насадкою (можна просто в пакет). Деко застилаємо пергаментом і осаджуємо печиво у вигляді смужок.
Перед випічкою можна посипати печиво савоярді цукровою пудрою, але я роблю це тільки після. Ставимо запікатися в розігріту духовку до 180 С на 15-20 хвилин до золотистого кольору.
Готове бісквітне печиво Савоярді я посипаю цукровою пудрою.
Дуже смачне, просте і бюджетне домашнє печиво. Готується дуже просто, а виходить ціла гора.
Смачного!
Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…