Сьогодні приготувала легке домашнє печиво, яке готується буквально за «лічені хвилини»! М’які і ніжні печенюшки до чаю, а інгредієнти бюджетні та мінімальні!
Інгредієнти:
Приготування:
У велику ємність вливаємо яйця та насипаємо цукор. Наливаємо кефір, олію, всипаємо соду і ретельно розмішуємо все віночком до однорідного стану.
Насипаємо половину муки, розмішуємо віночком. Досипаємо решту борошна і замішуємо тісто.
Розгортаємо тісто в пласт і посипаємо зверху цукровим піском.
Нарізаємо на невеликі квадратики і перекладаємо на лист з пергаментним папером. Випікаємо в розігрітій до 180 градусів духовці близько десяти хвилин.
Смачного!
Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…