Сьогодні приготувала легке домашнє печиво, яке готується буквально за «лічені хвилини»! М’які і ніжні печенюшки до чаю, а інгредієнти бюджетні та мінімальні!
Інгредієнти:
- Яйця – 2 штуки
- Цукровий пісок – 100 г
- Кефір – 200 мілілітрів
- Рослинна олія – 100 мілілітрів
- Борошно – 500 г
- Сода – 1 чайна ложка
Приготування:
У велику ємність вливаємо яйця та насипаємо цукор. Наливаємо кефір, олію, всипаємо соду і ретельно розмішуємо все віночком до однорідного стану.
Насипаємо половину муки, розмішуємо віночком. Досипаємо решту борошна і замішуємо тісто.
Розгортаємо тісто в пласт і посипаємо зверху цукровим піском.
Нарізаємо на невеликі квадратики і перекладаємо на лист з пергаментним папером. Випікаємо в розігрітій до 180 градусів духовці близько десяти хвилин.
Смачного!