Це морозиво готується дуже просто та легко. Його можна подавати відразу після приготування (воно виходить холодне) або дати охолонути до твердого стану. У будь-якому випадку це морозиво добре охолоджує, освіжає та насичує. Воно в міру солодке, має чудовий шоколадно-фруктовий смак і аромат.
Інгредієнти:
Приготування:
Стиглі банани нарізаємо кружальцями, викладаємо на велику тарілку та відправляємо в морозильну камеру на 2 години.
Банани стануть твердими. За рахунок такої підготовки десерт можна буде відразу подавати, він буде холодним та густим.
У високу чашу блендера вливаємо молоко, додаємо какао-порошок та цукор.
Відправляємо у чашу заморожені банани.
Добре все подрібнюємо, виходить однорідна, густа та холодна маса (трохи більше 600 мл).
Аромат чудовий. Шоколадне морозиво можна відразу подати, воно густе та холодне.
Щоб отримати тверде морозиво, масу перекладаємо в контейнер та охолоджуємо в морозильній камері 2 години (не перемішуємо). Морозиво має прекрасний аромат і смак. У нього спочатку з’являється яскравий шоколадний смак, а потім насичений банановий смак. Воно добре насичує, охолоджує та освіжає.
Смачного!!!
Буженина з індички — це чудова альтернатива традиційній свинині. Вона виходить ніжною, ароматною та корисною.…
Цей легкий десерт з кефіру та желатину — чудовий вибір для тих, хто шукає прості…
Молочний чай з корицею — це ароматний і зігрівальний напій, ідеальний для прохолодних вечорів. Поєднання…
Христина Горняк, колишня дружина відомого українського ведучого Володимира Остапчука, поділилася несподіваними думками та роздумами про…
Український співак MELOVIN заінтригував своїх шанувальників несподіваним зізнанням, яке викликало чимало питань та припущень. 21…
Грушевий торт з лимонним кремом — це ідеальний десерт для поціновувачів ніжної текстури та легких…