Сьогодні ділюся з вами рецептом дуже смачного м’якого вівсяного печива. У нього шикарна повітряна текстура і запаморочливий аромат! Такого печива не зустріти ні в якому магазині, його потрібно готувати самим дому та разом з родиною насолодитися смаком за чаюванням. Приготування такого вівсяного печива ви можете довірити дітям, і повірте, вони прекрасно впораються зі своїм завданням і порадують вас. Готуйте з любов’ю!
Інгредієнти:
- 225 г борошна
- 125 г вершкового масла кімнатної температури
- 140 г вівсяних пластівців
- 130 г цукру
- родзинки
- 2 яйця
- 30 г меду
- 5 г соди
- 10 г ванільного цукру / кориці
- дрібка солі
Приготування:
- Окремо змішати борошно, вівсяні пластівці, сіль і ванільний цукор.
- В іншій чаші збити масло з цукром до побіління маси.
- Додати яйця і мед і ще раз збити близько хвилини.
- Виложити родзинки і сухі інгредієнти.
- Замісити лопаткою тісто
- Закрити тісто плівкою і прибрати в холодильник мінімум на 30 хвилин.
- Тісто викласти столовою ложкою на деко застелене пергаментом у вигляді невеликих заготовок і злегка придавити.
- Випікати в розігрітій духовці при 180С близько 10-12 хвилин до золотистого кольору.
- Готове печиво остудити і подати до чаю, або взяти з собою як перекус.
Смачного!
Також читайте: НІЖНИЙ ТОРТ БЕЗ ВИПІЧКИ “ОРЕО” – ДУХОВКА НЕ ПОТРІБНА