Нове

Домашнє ароматне м’яке Вівсяне печиво

Сьогодні ділюся з вами рецептом дуже смачного м’якого вівсяного печива. У нього шикарна повітряна текстура і запаморочливий аромат! Такого печива не зустріти ні в якому магазині, його потрібно готувати самим дому та разом з родиною насолодитися смаком за чаюванням. Приготування такого вівсяного печива ви можете довірити дітям, і повірте, вони прекрасно впораються зі своїм завданням і порадують вас. Готуйте з любов’ю!

Інгредієнти:

  • 225 г борошна
  • 125 г вершкового масла кімнатної температури
  • 140 г вівсяних пластівців
  • 130 г цукру
  • родзинки
  • 2 яйця
  • 30 г меду
  • 5 г соди
  • 10 г ванільного цукру / кориці
  • дрібка солі

Приготування:

  • Окремо змішати борошно, вівсяні пластівці, сіль і ванільний цукор.
  • В іншій чаші збити масло з цукром до побіління маси.
  • Додати яйця і мед і ще раз збити близько хвилини.
  • Виложити родзинки і сухі інгредієнти.
  • Замісити лопаткою тісто
  • Закрити тісто плівкою і прибрати в холодильник мінімум на 30 хвилин.
  • Тісто викласти столовою ложкою на деко застелене пергаментом у вигляді невеликих заготовок і злегка придавити.
  • Випікати в розігрітій духовці при 180С близько 10-12 хвилин до золотистого кольору.
  • Готове печиво остудити і подати до чаю, або взяти з собою як перекус.

Смачного!

Також читайте: НІЖНИЙ ТОРТ БЕЗ ВИПІЧКИ “ОРЕО” – ДУХОВКА НЕ ПОТРІБНА

Нове

Популярне