Для того, щоб приготувати піцу, не обов’язково возитися з дріжджовим тістом. Для піци підійде готове листкове тісто, вам залишиться лише вийняти з морозилки.
Інгредієнти:
Приготування:
Тісто потрібно попередньо розморозити. Якщо лист тонкий, то залишаємо як є, якщо товстий, його слід розкотити качалкою. Інакше тісто і довше випікатиметься, і піца вийде надто пишна.
Змащуємо тісто томатним соусом. Це може бути просто томатна паста, також підійде кетчуп або інший запашний томатний соус.
Зверху посипаємо натертим сиром. Сир можна використовувати як твердий, так і м’який.
Ковбасу нарізаємо на тонкі скибочки, а потім викладаємо поверх сирного шару (у мене ковбаса у нарізці).
Нарізаємо оливки кільцями та червону салатну цибулю і викладаємо зверху.
Зверху посипаємо сиром.
Тепер відправляємо нашу піцу в розігріту до 180 градусів духовку приблизно на 25 хвилин, до готовності тіста. Подивіться час від часу, щоб нічого не підгоріло.
Готову піцу перекладаємо, розрізаємо та подаємо гарячу до столу.
Смачного!
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…
Російський гуморист Максим Галкін відвідав Український музей у Нью-Йорку та поділився враженнями з підписниками в…