Коли не хочеться возитися з тестом або зовсім немає часу, але дуже хочеться домашньої піци, то на допомогу прийде пачка листкового тіста. Звичайно, це зовсім не класичний італійський рецепт, але теж виходить дуже смачно та ситно. Можна розкотити тісто на весь лист або нарізати його на маленькі міні-піци!
Інгредієнти:
Приготування:
Тісто потрібно попередньо розморозити. Розкотіть листкове тісто на пергамент.
Змастіть тісто кетчупом. Це може бути просто томатна паста.
Посипте зверху натертим сиром. Сир можна взяти як твердий, так і м’який.
Наріжте тонко ковбасу та викладіть на сир. Зверху оливки та червону салатну цибулю.
Посипте зверху сиром.
Випікаємо піцу в заздалегідь розігрітій до 180 градусів духовці 25 хвилин, але звичайно дивіться по своїй духовці.
Піца готова – розрізаємо та подаємо до столу!
Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…