Для того, щоб приготувати піцу, не обов’язково возитися з дріжджовим тістом. Для піци підійде готове листкове тісто, вам залишиться лише вийняти з морозилки.
Інгредієнти:
- Листкове тісто – 250 г
- Томатний соус – 3 ст.л.
- Сир – 100 г
- Ковбаса сирокопчена – 50 г
- Оливки – 7 шт
- Салатна цибуля – 1 шт
Приготування:
Тісто потрібно попередньо розморозити. Якщо лист тонкий, то залишаємо як є, якщо товстий, його слід розкотити качалкою. Інакше тісто і довше випікатиметься, і піца вийде надто пишна.
Змащуємо тісто томатним соусом. Це може бути просто томатна паста, також підійде кетчуп або інший запашний томатний соус.
Зверху посипаємо натертим сиром. Сир можна використовувати як твердий, так і м’який.
Ковбасу нарізаємо на тонкі скибочки, а потім викладаємо поверх сирного шару (у мене ковбаса у нарізці).
Нарізаємо оливки кільцями та червону салатну цибулю і викладаємо зверху.
Зверху посипаємо сиром.
Тепер відправляємо нашу піцу в розігріту до 180 градусів духовку приблизно на 25 хвилин, до готовності тіста. Подивіться час від часу, щоб нічого не підгоріло.
Готову піцу перекладаємо, розрізаємо та подаємо гарячу до столу.
Смачного!