Сьогодні готуємо неймовірно смачний та ніжний домашній торт. Торт дуже легко готується із простих продуктів. Продукти для приготування найпростіші. Виходить так смачно, при тому що готується просто. Цікаво, смачно та оригінально. Спробуйте приготувати такий тортик удома.
Інгредієнти:
Крем
Приготування:
У глибоку миску вбиваємо два яйця. Сюди всипаємо цукор та збиваємо до отримання пишної білої маси. Тепер вливаємо згущене молоко. Перемішаємо.
Потім у суміш, що вийшла, просіюємо борошно з додаванням розпушувача. Спочатку просіємо лише половину. Перемішаємо.
Тепер увіллємо сметану і просіємо решту борошна. Ще раз перемішаємо до однорідності.
Тісто вливаємо у форму застелену пергаментним папером з усіх боків. Випікаємо в заздалегідь розігрітій духовці при 190 градусах 40-45 хвилин.
Вершкове масло, кімнатної температури, зіб’ємо міксером. Вливаємо згущене молоко і ще раз збиваємо протягом 1-2 хвилин.
Готовий корж витягаємо з форми, даємо трохи охолонути, щоб можна було взяти руками, загорнімо в плівку і дамо вже повністю охолонути.
Корж розрізаємо на дві чи три частини. Тепер змащуємо кремом. Шапочку теж. Складаємо торт.
Верх торта поливаємо глазур’ю, у мене готова з магазину.
Горіхи подрібнимо качалкою. Посипаємо зверху торт. Даємо настоятися в холодильнику кілька годин.
Смачного!!!
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…
Російський гуморист Максим Галкін відвідав Український музей у Нью-Йорку та поділився враженнями з підписниками в…