У спекотну погоду хочеться охолодитися і побалувати себе чимось солодким і легким. Саме тому багато хто воліє рятуватися від спеки за допомогою морозива. У продажу представлені різні варіанти цих ласощів. Але, на жаль, все частіше виробники до складу морозива додають різні штучні барвники, консерванти, ароматизатори. Користь такі ласощі не принесуть. Тому все частіше турботливі батьки намагаються готувати морозиво самостійно.
Дуже смачний десерт виходить на основі вершків для збивання, придбати які можна в будь-якому супермаркеті. Вершки мають певну консистенцію, яка прекрасно збивається. Щоб морозиво вийшло солодким, будемо використовувати згущене молоко. На відміну від класичного цукру в ньому немає крупинок. Крім того, смакові характеристики згущеного молока ніжні.
Якщо хочете домогтися гладкості текстури, то можна діставати масу кожні 30 хвилин з морозилки і перемішувати. Але в цьому випадку час застигання збільшиться!
У магазині можна придбати спеціальні форми для виготовлення морозива. Використовуючи їх, можна отримати ласощі, які будуть максимально наближені до магазинних. Щоб витягти застигле морозиво з форми, необхідно помістити в місткість з гарячою водою на кілька секунд.
Також читайте: ВИШНЯ КОНСЕРВОВАНА В ЖЕЛЕ – НАЙНІЖНІШЕ ВАРЕННЯ, ЯГОДИ ЗОВСІМ ЯК СВІЖІ! НАЙКРАЩИЙ ВИШНЕВИЙ ДЕСЕРТ ДО ЧАЮ
Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…