У запропонованому рецепті морозива нема ні краплі хімії, жодного штучного загущувача і консервантів. Тільки натуральні інгредієнти!
Інгредієнти:
Як приготувати Домашній пломбір
Порада: вершки використовуйте самої високої жирності, а якщо замість звичайної згущьонки візьмете варену, отримаєте морозиво а-ля крем-брюле. Дізнаєтеся смак оригінального французького десерту, якщо зробите його по нашому простому рецепту. Приготуйте, порадуйте рідних!
Також читайте: ДОМАШНІЙ МЕРЕНГОВИЙ РУЛЕТ З ЯГОДАМИ – ДЕСЕРТ, ЯКИЙ ТАНЕ В РОТІ!
Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…