У запропонованому рецепті морозива нема ні краплі хімії, жодного штучного загущувача і консервантів. Тільки натуральні інгредієнти!
Інгредієнти:
- Згущене молоко:200 г
- Вершки:500 мл
- Вафельні коржі:2 шт.
Як приготувати Домашній пломбір
- За пів години до початку приготування охолодіть як слід в морозилці миску, в якій будете збивати масу, і віночки міксера.
- У підготовлений посуд влийте охолоджені вершки. Збивайте на високих оборотах протягом 5-7 хвилин.
- Коли вершки стануть досить густими, тонкою цівкою влийте згущене молоко. Збивайте протягом хвилини на невеликих обертах.
- На дно прямокутної форми викладіть вафельний корж. Якщо не уміщається, розріжте, підженіть під розмір ємності. Розподіліть ложкою вершкову масу, накрийте другим коржем. Відправте форму в морозилку на 4-6 годин.
Порада: вершки використовуйте самої високої жирності, а якщо замість звичайної згущьонки візьмете варену, отримаєте морозиво а-ля крем-брюле. Дізнаєтеся смак оригінального французького десерту, якщо зробите його по нашому простому рецепту. Приготуйте, порадуйте рідних!
Також читайте: ДОМАШНІЙ МЕРЕНГОВИЙ РУЛЕТ З ЯГОДАМИ – ДЕСЕРТ, ЯКИЙ ТАНЕ В РОТІ!