Нове

Домашній Пломбір: 200 г згущеного молока, 500 мл вершків і вафлі для найсмачнішого морозива

У запропонованому рецепті морозива нема ні краплі хімії, жодного штучного загущувача і консервантів. Тільки натуральні інгредієнти!

Інгредієнти:

  • Згущене молоко:200 г
  • Вершки:500 мл
  • Вафельні коржі:2 шт.

Як приготувати Домашній пломбір

  • За пів години до початку приготування охолодіть як слід в морозилці миску, в якій будете збивати масу, і віночки міксера.
  • У підготовлений посуд влийте охолоджені вершки. Збивайте на високих оборотах протягом 5-7 хвилин.

  • Коли вершки стануть досить густими, тонкою цівкою влийте згущене молоко. Збивайте протягом хвилини на невеликих обертах.

 

  • На дно прямокутної форми викладіть вафельний корж. Якщо не уміщається, розріжте, підженіть під розмір ємності. Розподіліть ложкою вершкову масу, накрийте другим коржем. Відправте форму в морозилку на 4-6 годин.

Порада: вершки використовуйте самої високої жирності, а якщо замість звичайної згущьонки візьмете варену, отримаєте морозиво а-ля крем-брюле. Дізнаєтеся смак оригінального французького десерту, якщо зробите його по нашому простому рецепту. Приготуйте, порадуйте рідних!

Також читайте: ДОМАШНІЙ МЕРЕНГОВИЙ РУЛЕТ З ЯГОДАМИ – ДЕСЕРТ, ЯКИЙ ТАНЕ В РОТІ!

ДжерелоЦе Смак

Нове

Популярне