Зазвичай люля-кебаби готують із баранини та смажать на мангалі. Ми ж зробимо страву зі свинини. А запікатимемо у духовці. Вийде дуже соковито, смачно та ароматно. А як приготувати цю страву у звичайній квартирі, розповімо далі.
Інгредієнти:
Приготування:
Цибулю і часник подрібнюємо ножем якомога дрібніше (можна навіть натерти на тертці). Так само чинимо і зі свинячим салом. Вмішуємо сало, цибулю та часник у м’ясний фарш. Всипаємо сіль, перець та коріандр. Додаємо сушений базилік та подрібнену кінзу. Дуже добре вимінюємо фарш у мисці (не менше 20 хвилин). Так страва точно не розвалиться під час готування. Вимішаний фарш змащуємо олією, прикриваємо плівкою і прибираємо в холодильник на 5-6 годин.
Дерев’яні шпажки (краще брати із бамбука) замочуємо у воді на пів години. Деко застилаємо фольгою або гарним пергаментом. Формуємо з фаршу довгасті ковбаски та поміщаємо їх на шпажки. Викладаємо на лист. Обов’язково зверху змащуємо олією. Вона допоможе створити плівку та скоринку.
Розігріваємо духовку до 250 ° С і відправляємо в неї люляшки. Тут же зменшуємо температуру до 200 ° С і готуємо страву 30 хвилин. У процесі запікання перевертаємо шпажки 1 раз.
Подаємо люля з великою кількістю маринованої цибулі та з різними соусами.
Смачного!
Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…