Тісто готується швидко і чекати, щоб воно підійшло не потрібно, можна відразу починати пекти.
Інгредієнти:
Приготування:
Борошно просіюємо в миску для насичення повітрям. Так рогалики будуть трохи пишнішими.
Всипаємо сухі дріжджі в борошно і перемішуємо. Далі натираємо на великій тертці масло прямо в миску з борошном.
Тепер пальцями розтираємо борошно з олією до дрібної крихти.
Збиваємо яйця з цукром до пишної піни і вливаємо яєчну масу до масляно – борошняної маси, замішуємо тісто.
Готове тісто залишаємо трохи відпочити, хвилин на 10-15. Потім розкочуємо частину тіста в коло, змащуємо повидлом або вареним згущеним молоком. Краї залишаємо сухими.
Далі ріжемо тісто на сектори (смужки) товсті або тонкі (за вашим бажанням) скочуємо рогалики і викладаємо на лист застелений папером для випічки.
Відправляємо наші рогалики випікатись у розігріту духовку до 180 градусів на 15-20 хвилин.
Готові рогалики посипаємо цукровою пудрою і подаємо на стіл із чаєм чи кавою.
Смачного!
Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…