Ця страва швидка та складається з невеликої кількості інгредієнтів. На приготування таких баклажанів потрібно 15 хвилин. Додаю до них один продукт, який дає чудовий цікавий смак. Подавати баклажани можна гарячими на гарнір до м’яса, як основне блюдо або охолодженими як закуску.
Інгредієнти:
Приготування:
Дрібно нарізану цибулю обсмажуємо в олії на середньому вогні, поки трохи зарум’яниться.
Баклажани нарізаємо на середні кубики та викладаємо в цибулю. Перемішуємо, накриваємо кришкою та смажимо 10 хвилин, періодично помішуючи.
Баклажани зменшаться об’ємом, але повністю ще не приготуються.
Доповнюємо баклажани дрібно нарізаними часником і петрушкою, сметаною, сіллю та меленим перцем. Перемішуємо та готуємо 5 хвилин.
Аромат у страви чудовий. За рахунок сметани баклажани набувають просто чудового вершкового смаку, плюс часник і петрушка – це відмінне поєднання.
Такі баклажани в гарячому вигляді чудово підходять як гарнір до м’яса, як основна страва, а в охолодженому вигляді це чудова закуска. Вершкові баклажани ніжні та дуже смачні.
Смачного!!!
Український співак Макс Барських презентував новий кліп на пісню "Я вже не ти". Ця відеоробота…
Український актор Артур Логай поділився відвертими спогадами про важкий період у своєму житті, який йому…
Швидкий квасолевий суп — поживна й ароматна страва, яку можна приготувати всього за годину. Завдяки…
Смажені креветки з ароматом часнику — це чудова страва для поціновувачів морепродуктів. Легкі в приготуванні,…
Вареники з квашеною капустою — це класична українська страва з яскравим кисло-солодким смаком, яка ідеально…
Український комік та зірка шоу "Ліга сміху" Віктор Розовий, який навесні цього року отримав важке…