Нове

Додаю 1 простий продукт та смажені баклажани виходять не просто смачними, а дуже смачними

Ця страва швидка та складається з невеликої кількості інгредієнтів. На приготування таких баклажанів потрібно 15 хвилин. Додаю до них один продукт, який дає чудовий цікавий смак. Подавати баклажани можна гарячими на гарнір до м’яса, як основне блюдо або охолодженими як закуску.

Інгредієнти:

  • 500 г баклажанів
  • 1 цибуля
  • 3 зубчики часнику
  • 4 гілочки петрушки
  • 3 ст. л. сметани (20%)
  • 3 ст. л. рослинної олії
  • за смаком мелений перець
  • за смаком сіль

Приготування:

Дрібно нарізану цибулю обсмажуємо в олії на середньому вогні, поки трохи зарум’яниться.

Баклажани нарізаємо на середні кубики та викладаємо в цибулю. Перемішуємо, накриваємо кришкою та смажимо 10 хвилин, періодично помішуючи.

Баклажани зменшаться об’ємом, але повністю ще не приготуються.

Доповнюємо баклажани дрібно нарізаними часником і петрушкою, сметаною, сіллю та меленим перцем. Перемішуємо та готуємо 5 хвилин.

Аромат у страви чудовий. За рахунок сметани баклажани набувають просто чудового вершкового смаку, плюс часник і петрушка – це відмінне поєднання.

Такі баклажани в гарячому вигляді чудово підходять як гарнір до м’яса, як основна страва, а в охолодженому вигляді це чудова закуска. Вершкові баклажани ніжні та дуже смачні.

Смачного!!!

Нове

Популярне