Коли починається сезон свіжих овочів, то приємно щось із них готувати. Кабачки користуються популярністю і сьогодні хочу запропонувати вам простий і смачний рецепт оладок.
Оладки з кабачків готуються легко, ними можна добре перекусити, брати із собою на роботу чи на море. Смачні як теплі, і холодні.
Інгредієнти:
Приготування:
Готувати їх легко. Кабачки помити, почистити, натерти на середній тертці. Дати їм полежати 5 хвилин, вони ще дадуть сік. Віджати їх руками і перекласти в інший посуд.
Змішати кабачки з яйцем до однорідності. Потім додати борошно, посолити і ще раз перемішати.
Всипати тертий на дрібній або середній тертці сир та дрібнонарізану зелень. Змішати.
Смажити на розігрітій з олією сковороді.
Корисна порада! Смажте перший бік під кришкою, тоді оладки краще схоплюються, стають ніби щільнішими і перевертати їх легко.
Українська ведуча та акторка Даша Малахова відверто висловилася щодо мовного питання, яке, за її словами,…
Українська ведуча Маша Єфросиніна відверто розповіла про свого чоловіка Тимура Хромаєва, який нині служить у…
Салат «Принц» — ситна та ароматна страва з ніжною текстурою і виразним смаком, який досягається…
Соковиті та пікантні биті огірки — легка закуска з насиченим ароматом і цікавим смаком. Простий…
Люля-кебаб із курки — ароматна і соковита страва з приємною текстурою. Готується з доступних інгредієнтів…
Український співак Макс Барських презентував новий кліп на пісню "Я вже не ти". Ця відеоробота…