Коли починається сезон свіжих овочів, то приємно щось із них готувати. Кабачки користуються популярністю і сьогодні хочу запропонувати вам простий і смачний рецепт оладок.
Оладки з кабачків готуються легко, ними можна добре перекусити, брати із собою на роботу чи на море. Смачні як теплі, і холодні.
Інгредієнти:
Приготування:
Готувати їх легко. Кабачки помити, почистити, натерти на середній тертці. Дати їм полежати 5 хвилин, вони ще дадуть сік. Віджати їх руками і перекласти в інший посуд.
Змішати кабачки з яйцем до однорідності. Потім додати борошно, посолити і ще раз перемішати.
Всипати тертий на дрібній або середній тертці сир та дрібнонарізану зелень. Змішати.
Смажити на розігрітій з олією сковороді.
Корисна порада! Смажте перший бік під кришкою, тоді оладки краще схоплюються, стають ніби щільнішими і перевертати їх легко.
Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…