Недільного ранку можна дозволити собі неквапливо поснідати в родинному колі, а для цього важливо приготувати щось смачне. Наприклад – шоколадні оладки! Подавайте їх зі сметаною, фруктами чи ягодами.
Інгредієнти:
Приготування:
Змішуємо кефір та лимонний сік з цукром та яйцями, потім додаємо борошно, соду та какао-порошок.
Перемішуємо тісто до однорідності. Воно має вийти досить густою консистенцією. Тісто не повинно довго стояти, так що відразу приступаємо до смаження оладок.
На добре розігріту сковороду наливаємо олію і смажимо оладки на великому вогні з обох боків. У процесі смаження вони повинні добре підніматися та залишатися пишними навіть після того, як охолонуть.
Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…