Інгредієнти:
Приготування:
Спочатку потрібно відварити 8 яєць та очистити. Потім зверху роблю такий овальний зріз і знімаю шапочку з білка.
Акуратно ножем чи вилкою виймаю жовток. Жовтки відправляю до блендера.
Потім очищаю одне авокадо, воно обов’язково має бути стиглим, тобто при натисканні м’яке, але пружне. У стиглого авокадо легко знімається шкірка, я піддягаю столовою ложкою і виймаю м’якуш, відправляю до блендера до жовтків.
Потім солю до смаку, можна додати часник і чорний мелений перець. Подрібнюю до пастоподібного стану.
Укладаю крем з авокадо в кондитерський мішок з маленькою насадкою “закрита зірка”, але можна робити без насадки або використовувати будь-яку, яка є. Відсаджую крем у яєчний білок: спочатку заповнюю порожнину всередині, а потім зверху роблю гарну зигзагоподібну доріжку.
Такі фаршировані яйця краще готувати безпосередньо перед святом, заздалегідь не робіть, оскільки авокадо окислюється.
Для того, щоб завершити таку просту композицію, я поставила ягідку брусниці з одного куточка, замість брусниці можна взяти зернятко граната або будь-яку червону ягідку.
Смачного!
Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…