Інгредієнти:
- Яйця 8 шт
- Авокадо 1 шт
- Сіль щіпка
- Часник, перець за бажанням
Приготування:
Спочатку потрібно відварити 8 яєць та очистити. Потім зверху роблю такий овальний зріз і знімаю шапочку з білка.
Акуратно ножем чи вилкою виймаю жовток. Жовтки відправляю до блендера.
Потім очищаю одне авокадо, воно обов’язково має бути стиглим, тобто при натисканні м’яке, але пружне. У стиглого авокадо легко знімається шкірка, я піддягаю столовою ложкою і виймаю м’якуш, відправляю до блендера до жовтків.
Потім солю до смаку, можна додати часник і чорний мелений перець. Подрібнюю до пастоподібного стану.
Укладаю крем з авокадо в кондитерський мішок з маленькою насадкою “закрита зірка”, але можна робити без насадки або використовувати будь-яку, яка є. Відсаджую крем у яєчний білок: спочатку заповнюю порожнину всередині, а потім зверху роблю гарну зигзагоподібну доріжку.
Такі фаршировані яйця краще готувати безпосередньо перед святом, заздалегідь не робіть, оскільки авокадо окислюється.
Для того, щоб завершити таку просту композицію, я поставила ягідку брусниці з одного куточка, замість брусниці можна взяти зернятко граната або будь-яку червону ягідку.
Смачного!