Нове

Для багатьох фаршировані яйця це вже “минуле століття”, але із цим рецептом ви зміните свою думку

Інгредієнти:

  • Яйця 8 шт
  • Авокадо 1 шт
  • Сіль щіпка
  • Часник, перець за бажанням

Приготування:

Спочатку потрібно відварити 8 яєць та очистити. Потім зверху роблю такий овальний зріз і знімаю шапочку з білка.

Акуратно ножем чи вилкою виймаю жовток. Жовтки відправляю до блендера.

Потім очищаю одне авокадо, воно обов’язково має бути стиглим, тобто при натисканні м’яке, але пружне. У стиглого авокадо легко знімається шкірка, я піддягаю столовою ложкою і виймаю м’якуш, відправляю до блендера до жовтків.

Потім солю до смаку, можна додати часник і чорний мелений перець. Подрібнюю до пастоподібного стану.

Укладаю крем з авокадо в кондитерський мішок з маленькою насадкою “закрита зірка”, але можна робити без насадки або використовувати будь-яку, яка є. Відсаджую крем у яєчний білок: спочатку заповнюю порожнину всередині, а потім зверху роблю гарну зигзагоподібну доріжку.

Такі фаршировані яйця краще готувати безпосередньо перед святом, заздалегідь не робіть, оскільки авокадо окислюється.

Для того, щоб завершити таку просту композицію, я поставила ягідку брусниці з одного куточка, замість брусниці можна взяти зернятко граната або будь-яку червону ягідку.

Смачного!

 

Нове

Популярне