Отже, готуємо повітряний шоколадний десерт без випічки.
Інгредієнти:
Приготування:
У ковші з товстим дном з’єднаємо яйця, цукор, какао, крохмаль і трохи молока. Добре перемішаємо вінчиком, щоб не було грудочок.
Вливаємо молоко, що залишилося. Перемішуємо. І ставимо ківш на середній вогонь. Варимо до закипання постійно помішуючи.
Перекладаємо заварну основу в чашу, плівкою накриваємо в контакт і даємо охолонути до кімнатної температури. А потім забираємо в холодильник.
Коли заварна основа добре охолола, збиваємо вершки до стійких піків.
Промішуємо міксером холодну заварну основу.
Перекладаємо шоколадну масу в вершки та добре на середніх оборотах промішуємо продукти.
Збираємо десерт. Крем перекладаємо у кондитерський мішок. Викладаємо шарами крем та печиво. Усього буде три шари крему та два шари печива.
Присипаємо шоколадною крихтою та десерт готовий! Забираємо в холодильник на 30 хвилин.
Українська співачка Ауріка Ротару прокоментувала плани своєї сестри, легендарної артистки Софії Ротару, щодо можливого повернення…
Українська співачка MamaRika відверто поділилася своїм складним досвідом зловживання алкоголем та його впливом на її…
Буженина з індички — це чудова альтернатива традиційній свинині. Вона виходить ніжною, ароматною та корисною.…
Цей легкий десерт з кефіру та желатину — чудовий вибір для тих, хто шукає прості…
Молочний чай з корицею — це ароматний і зігрівальний напій, ідеальний для прохолодних вечорів. Поєднання…
Христина Горняк, колишня дружина відомого українського ведучого Володимира Остапчука, поділилася несподіваними думками та роздумами про…