Отже, готуємо повітряний шоколадний десерт без випічки.
Інгредієнти:
Приготування:
У ковші з товстим дном з’єднаємо яйця, цукор, какао, крохмаль і трохи молока. Добре перемішаємо вінчиком, щоб не було грудочок.
Вливаємо молоко, що залишилося. Перемішуємо. І ставимо ківш на середній вогонь. Варимо до закипання постійно помішуючи.
Перекладаємо заварну основу в чашу, плівкою накриваємо в контакт і даємо охолонути до кімнатної температури. А потім забираємо в холодильник.
Коли заварна основа добре охолола, збиваємо вершки до стійких піків.
Промішуємо міксером холодну заварну основу.
Перекладаємо шоколадну масу в вершки та добре на середніх оборотах промішуємо продукти.
Збираємо десерт. Крем перекладаємо у кондитерський мішок. Викладаємо шарами крем та печиво. Усього буде три шари крему та два шари печива.
Присипаємо шоколадною крихтою та десерт готовий! Забираємо в холодильник на 30 хвилин.
Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…