Цей рецепт чорничного творожника – чудовий спосіб поєднати користь і задоволення. Черника, багата на антиоксиданти й вітаміни, разом з м’яким сиром, який містить багато білка й кальцію, створює смакову гармонію, яка додасть вам енергії й відчуття насиченості. Цей десерт чудово підійде як для сімейного обіду, так і для святкового застілля, даруючи всім смакове задоволення та користь для здоров’я.
Інгредієнти:
Приготування:
Жовтки розтерти міксером з цукром і ваніліном. Додати м’який сир і збити до однорідності. Додати манку й помішати чорницю. Білки збити та ввести в масу. Викласти в форму та запікати при 180 градусах 30 хвилин.
Христина Горняк, колишня дружина відомого українського ведучого Володимира Остапчука, поділилася несподіваними думками та роздумами про…
Український співак MELOVIN заінтригував своїх шанувальників несподіваним зізнанням, яке викликало чимало питань та припущень. 21…
Грушевий торт з лимонним кремом — це ідеальний десерт для поціновувачів ніжної текстури та легких…
Пряне імбирне печиво — це чудовий варіант для зимових свят, наповнений ароматами спецій і солодкого…
Плов — це смачна та ситна страва, яка вразить своєю ароматністю і збалансованим смаком. Завдяки…
Українська акторка Наталка Денисенко відверто висловилася щодо тих колег, які зрадили Україну під час війни,…