Чи бувало в вас таке, що коли ви вирішили приготувати самостійно суші, наче і робили все за рецептом, а коли зібралися різати рол, то він просто розсипався у руках? Звісно, це дуже шкода. А потім, щоб заспокоїтись, просто береш і замовляєш готові суші у Львові. А давайте краще розберемося, чому так відбувається? Та як можна уникнути такої прикрості надалі?
Чому так відбувається? Причини, за яких роли розсипаються
Найчастіше таке може трапитися з людиною, яка вперше пробує самостійно приготувати суші. Але зараз піде розмова про більш досвідчених кулінарів, у яких і досвід є, і руки ростуть з “правильного місця”.
Чи можна якось виправити ситуацію?
Використовуйте метод “латки”. Так – так, вам не почулося. Місце розриву ми залатаємо. Для цього потрібно тримати напоготові кілька смужок норі. Якщо раптом суші – рол розірвався, то на місце розриву прикладаємо латку – смужку норі, змоченою у воді. Приклеїти її до ушкодженого місця можна за допомогою килимка.
Для того, щоб уникнути у подальшому розриву та розвалюванню ролів, дотримуйтеся певних правил у приготуванні. А саме:
Зберігайте приготовлені суші у холодильнику не більше 24 годин. Можна також залишки заморозити, але якість при цьому значно погіршиться. Тому рекомендовано готувати суші, щоб вистачило на один прийом їжі. А замовити свіжу страву завжди можна в NOA, тому що окрім суші в ресторані азійської кухні широкий спектр вибору страв.
Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…