Щоб поласувати вишуканою стравою, зовсім необов’язково йти до дорогого ресторану. Червона риба готується просто та швидко. До того ж вона дуже корисна.
Інгредієнти:
Приготування:
У рибі робимо надрізи із двох сторін.
У мисці з’єднуємо олію, сіль і перець. Змащуємо рибу маринадом із двох сторін.
Накриваємо харчовою плівкою та прибираємо в холодильник на 1 годину.
Картоплю нарізаємо на шматочки, перекладаємо на сковорідку і додаємо сіль, перець, паприку, олію.
Перемішуємо і смажимо до напівготовності картоплі. Цибулю нарізаємо великими кільцями та викладаємо у форму для запікання. Дістаємо з холодильника рибу та викладаємо на цибулю.
Викладаємо картоплю. Червону цибулю (дрібну) розрізаємо на 4 частини і додаємо до картоплі. Червоний солодкий перець нарізаємо на смужки та додаємо.
Накриваємо фольгою і відправляємо запікатися в духовку при 200 ° С на 40 хвилин.
При запіканні риба виходить соковитою та ароматною. А від картопельки, що наситилася рибним смаком, неможливо відірватися.
Смачного!
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…
Російський гуморист Максим Галкін відвідав Український музей у Нью-Йорку та поділився враженнями з підписниками в…