Щоб поласувати вишуканою стравою, зовсім необов’язково йти до дорогого ресторану. Червона риба готується просто та швидко. До того ж вона дуже корисна.
Інгредієнти:
Приготування:
У рибі робимо надрізи із двох сторін.
У мисці з’єднуємо олію, сіль і перець. Змащуємо рибу маринадом із двох сторін.
Накриваємо харчовою плівкою та прибираємо в холодильник на 1 годину.
Картоплю нарізаємо на шматочки, перекладаємо на сковорідку і додаємо сіль, перець, паприку, олію.
Перемішуємо і смажимо до напівготовності картоплі. Цибулю нарізаємо великими кільцями та викладаємо у форму для запікання. Дістаємо з холодильника рибу та викладаємо на цибулю.
Викладаємо картоплю. Червону цибулю (дрібну) розрізаємо на 4 частини і додаємо до картоплі. Червоний солодкий перець нарізаємо на смужки та додаємо.
Накриваємо фольгою і відправляємо запікатися в духовку при 200 ° С на 40 хвилин.
При запіканні риба виходить соковитою та ароматною. А від картопельки, що наситилася рибним смаком, неможливо відірватися.
Смачного!
Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…