Щоб поласувати вишуканою стравою, зовсім необов’язково йти до дорогого ресторану. Червона риба готується просто та швидко. До того ж вона дуже корисна.
Інгредієнти:
Приготування:
У рибі робимо надрізи із двох сторін.
У мисці з’єднуємо олію, сіль і перець. Змащуємо рибу маринадом із двох сторін.
Накриваємо харчовою плівкою та прибираємо в холодильник на 1 годину.
Картоплю нарізаємо на шматочки, перекладаємо на сковорідку і додаємо сіль, перець, паприку, олію.
Перемішуємо і смажимо до напівготовності картоплі. Цибулю нарізаємо великими кільцями та викладаємо у форму для запікання. Дістаємо з холодильника рибу та викладаємо на цибулю.
Викладаємо картоплю. Червону цибулю (дрібну) розрізаємо на 4 частини і додаємо до картоплі. Червоний солодкий перець нарізаємо на смужки та додаємо.
Накриваємо фольгою і відправляємо запікатися в духовку при 200 ° С на 40 хвилин.
При запіканні риба виходить соковитою та ароматною. А від картопельки, що наситилася рибним смаком, неможливо відірватися.
Смачного!
Українська співачка Ауріка Ротару прокоментувала плани своєї сестри, легендарної артистки Софії Ротару, щодо можливого повернення…
Українська співачка MamaRika відверто поділилася своїм складним досвідом зловживання алкоголем та його впливом на її…
Буженина з індички — це чудова альтернатива традиційній свинині. Вона виходить ніжною, ароматною та корисною.…
Цей легкий десерт з кефіру та желатину — чудовий вибір для тих, хто шукає прості…
Молочний чай з корицею — це ароматний і зігрівальний напій, ідеальний для прохолодних вечорів. Поєднання…
Христина Горняк, колишня дружина відомого українського ведучого Володимира Остапчука, поділилася несподіваними думками та роздумами про…