Нове

Червону рибу тепер готую тільки так: найкращий рецепт для будь-якої риби, щоб вона вийшла соковитою та ніжною

Щоб поласувати вишуканою стравою, зовсім необов’язково йти до дорогого ресторану. Червона риба готується просто та швидко. До того ж вона дуже корисна.

Інгредієнти:

  • Червона риба (кета) – 1,5 кг
  • Цибуля – 1 шт.
  • Картопля – 800 г
  • Перець – 1 шт.
  • Червона цибуля (дрібна)
  • Сіль
  • Перець
  • Паприка
  • Рослинна олія

Приготування:

У рибі робимо надрізи із двох сторін.

У мисці з’єднуємо олію, сіль і перець. Змащуємо рибу маринадом із двох сторін.

Накриваємо харчовою плівкою та прибираємо в холодильник на 1 годину.

Картоплю нарізаємо на шматочки, перекладаємо на сковорідку і додаємо сіль, перець, паприку, олію.

Перемішуємо і смажимо до напівготовності картоплі. Цибулю нарізаємо великими кільцями та викладаємо у форму для запікання.  Дістаємо з холодильника рибу та викладаємо на цибулю.

Викладаємо картоплю. Червону цибулю (дрібну) розрізаємо на 4 частини і додаємо до картоплі. Червоний солодкий перець нарізаємо на смужки та додаємо.

Накриваємо фольгою і відправляємо запікатися в духовку при 200 ° С на 40 хвилин.

При запіканні риба виходить соковитою та ароматною. А від картопельки, що наситилася рибним смаком, неможливо відірватися.

Смачного!

Нове

Популярне