Готується страва просто і результат вас приємно здивує, адже смачніші за ці повітряні та рум’яні чебуреки ви навряд чи раніше їли.
Приготуйте за нашим рецептом цю страву і побалуйте свою сім’ю черговою смакотою.
Інгредієнти для тесту:
Інгредієнти для начинки:
Приготування:
У миску з борошном відправляємо сіль, олію, наливаємо воду, горілку і замішуємо. Замішане тісто накриваємо харчовою плівкою та даємо відпочити приблизно 60 хвилин. У миску з фаршем наливаємо 30 мл води, додаємо дрібно нарізану цибулю, сіль та перець. Відрізаємо шматок тіста вагою, приблизно 100 грамів. Шматок розкочуємо в тонкий лист, у середину кладемо начинку і з’єднуємо краї. Щоб чебуреки вийшли красивими, відрізаємо нерівні краї і відправляємо в киплячу олію. Чебуреки смажимо з обох боків до утворення золотистої скоринки і викладаємо на паперовий рушник, щоб позбавитися зайвої олії.
Апетитні чебуреки з хрусткою скоринкою подаємо до столу. Готуйте з нами та радуйте смачною їжею себе та своїх близьких. Смачного!
Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…