Нове

Чебуреки з м’ясом – вдале повітряне та хрустке тісто

Готується страва просто і результат вас приємно здивує, адже смачніші за ці повітряні та рум’яні чебуреки ви навряд чи раніше їли.

Приготуйте за нашим рецептом цю страву і побалуйте свою сім’ю черговою смакотою.

Інгредієнти для тесту:

  • Борошно – 500 г
  • Вода – 250 мл
  • Сіль – 5 г
  • Олія – ​​30 мл
  • Горілка – 35 мл

Інгредієнти для начинки:

  • Фарш баранячий – 300 г
  • Цибуля – 120 г
  • Сіль – 0.5 ч. ложки
  • Перець – 1 ч. ложка
  • Олія

Приготування:

У миску з борошном відправляємо сіль, олію, наливаємо воду, горілку і замішуємо. Замішане тісто накриваємо харчовою плівкою та даємо відпочити приблизно 60 хвилин. У миску з фаршем наливаємо 30 мл води, додаємо дрібно нарізану цибулю, сіль та перець. Відрізаємо шматок тіста вагою, приблизно 100 грамів. Шматок розкочуємо в тонкий лист, у середину кладемо начинку і з’єднуємо краї. Щоб чебуреки вийшли красивими, відрізаємо нерівні краї і відправляємо в киплячу олію. Чебуреки смажимо з обох боків до утворення золотистої скоринки і викладаємо на паперовий рушник, щоб позбавитися зайвої олії.

Апетитні чебуреки з хрусткою скоринкою подаємо до столу. Готуйте з нами та радуйте смачною їжею себе та своїх близьких. Смачного!

Нове

Популярне