Готується страва просто і результат вас приємно здивує, адже смачніші за ці повітряні та рум’яні чебуреки ви навряд чи раніше їли.
Приготуйте за нашим рецептом цю страву і побалуйте свою сім’ю черговою смакотою.
Інгредієнти для тесту:
- Борошно – 500 г
- Вода – 250 мл
- Сіль – 5 г
- Олія – 30 мл
- Горілка – 35 мл
Інгредієнти для начинки:
- Фарш баранячий – 300 г
- Цибуля – 120 г
- Сіль – 0.5 ч. ложки
- Перець – 1 ч. ложка
- Олія
Приготування:
У миску з борошном відправляємо сіль, олію, наливаємо воду, горілку і замішуємо. Замішане тісто накриваємо харчовою плівкою та даємо відпочити приблизно 60 хвилин. У миску з фаршем наливаємо 30 мл води, додаємо дрібно нарізану цибулю, сіль та перець. Відрізаємо шматок тіста вагою, приблизно 100 грамів. Шматок розкочуємо в тонкий лист, у середину кладемо начинку і з’єднуємо краї. Щоб чебуреки вийшли красивими, відрізаємо нерівні краї і відправляємо в киплячу олію. Чебуреки смажимо з обох боків до утворення золотистої скоринки і викладаємо на паперовий рушник, щоб позбавитися зайвої олії.
Апетитні чебуреки з хрусткою скоринкою подаємо до столу. Готуйте з нами та радуйте смачною їжею себе та своїх близьких. Смачного!